Konsultointi

 

Liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen ovat osa yrittäjän ja johtajan arkea. Oikein kohdistettu ulkopuolinen näkemys sekä tukiverkosto säästävät aikaa ja ennenkaikkea rahaa.

Kaikki liiketoimintaa rakentaneet tietävät tunteen: “…jos olisin alunperin tiennyt, seuraavalla kerralla helpommin”. Varsinkin aloittavan yrittäjän arki täyttyy helposti “niistä” työpäivistä, jotka itse ydinosaamiseen käytettyinä olisivat tuottaneet moninkertaisesti lisäarvoa. Investointitarpeet laitteistoihin ja ohjelmistoihin tulevat usein nopeasti, eikä syvälliseen perehtymiseen ole mahdollisuutta. Verkostomme kautta löydät oikeat yhteistyökumppanit vaivattomasti. Anna meidän kertoa sinulle mitä asiat oikeasti maksavat.

Liikkeenjohdon konsultoinnissa törmää valitettavan usein paradoksiin: kerrotaan asiakkaalle totuus -> lisäkauppaa ei synny, jätetään totuus kertomatta -> asiakas ei hyödy. Me emme halua antaa sinulle vinkkejä, vaan selkeän suunnitelman tehokkuutesi kasvattamiseksi. Me emme ole kiinnostuneita organisaatiosi nykyisistä henkilöstösuhteista, ainoastaan tulevaisuudestasi. Toimintamme perustuukin ajatukselle: “Tilaat meidät vain kerran”. 

Konsulttipalveluihin yhdistetään usein suuri lasku ilman takuita tuotosta. Me emme veloita kartoituksesta mitään, puretaan siis tilanteesi auki ja katsotaan mitä viivan alle jää nyt ja tulevaisuudessa.

Pystymme edistämään toimintaasi erityisesti seuraavilla alueilla:

LAITTEISTOT JA OHJELMISTOT

Kokemuksemme ja verkostomme kautta löydämme ratkaisut vaivattomasti oikeaan markkinahintaan..

HENKILÖSTÖJOHTAMINEN

Työntekijät ovat yrityksen suurin tuotannontekijä. Kerromme sinulle näkemyksemme satojen henkilöiden rekrytointikokemuksella.

STRATEGIAN TOTEUTUS

Suurin osa ideoista toimii kyllä paperilla. Kierretään käytännön sudenkuopat ja siirrytään suoraan liikevaihtosi kasvattamiseen.

PROSESSIT

Prosessit eivät saa muodostua itseisarvoiksi. Kun asiat “virtaavat”, voit keskittyä olennaiseen.

Kasvua?

Nimi
Yritys
Sähköposti
Puhelin
Paikkakunta
Asia
Viesti