Valmennus

 

Henkilökunnan osaaminen ja motivaatio on suurin yksittäinen liiketoiminnan menestykseen vaikuttava tekijä. Tästä aineettomasta pääomasta syntyvää kilpailuetua eivät kilpailijasi voi sinulta viedä.

Alle kolmannes suomalaisista on erittäin tyytyväinen nykyiseen työhönsä ja yrityksen johtamistapaan. Suomessa työskennellään valitettavan paljon ulkoisten motivaatiotekijöiden takia, eikä aitoa mielenkiintoa organisaation menestystä kohtaan ole. Johtamisen perimmäinen tarkoitus on saada yksilöt työskentelemään yhteisen tavoitteen eteen. Nykyisessä prosessikeskeisessä yrityskulttuurissa tämä perusasia helposti unohtuu. Johdetaanko teidän organisaatiossanne asioita vai ihmisiä? Omaavatko esimiehenne oikeat vuorovaikutustaidot Y-sukupolven johtamiseen?

Myynti on haastava taito kouluttaa, varsinkin henkilöille joiden varsinainen työtehtävä on toinen. Usein kuulee käytettävän termiä myyntitekniikka, vaikka myynti ei kovin tekninen laji olekaan. Me kuitenkin Salamalla uskomme, että tekemällä tietyt perusasiat oikein jokainen pystyy kehittymään vähintään keskinkertaiseksi myyjäksi.

Ihminen tekee lähes kaikki päätöksensä tunnepohjalta. Itse asiaa tärkeämpi onkin usein tapa, kuinka se esitetään. Me Salamalla uskomme, että opiskelemalla oikeat vuorovaikutustaidot jokainen voi kehittyä hyväksi myyjäksi.

Myynti on työtehtävänä henkilökohtainen. Asiakas ja myyjä kohtaavat tilanteessa kahdestaan. Menestyvissä myyntiorganisaatioissa vallitsee kuitenkin aina tietynlainen myynnillinen tiimihenki. Me Salamalle uskomme, että jokainen organisaatio voi kehittyä myynnin ammattilaisiksi.

Oletko laskenut paljonko liikevaihtonne kasvaisi jos jokainen asiakaspalvelijanne tekisi yhdenkin kaupan viikossa?

Useimmat itse kokemamme ulkoiset myyntikoulutukset ja yritysvalmennukset ovat sisältäneet ympäripyöreitä itsestäänselvyyksiä suolaisella hintalapulla varustettuna. Palautteet tällaisiin valmennuksiin osallistuneilta ovat kuitenkin lähes aina positiivisia. Luonnollisesti jokainen normaalipäivästä poikkeava tilaisuus päivärahoineen koetaan positiivisena.

Me tarjoamme sinulle palvelun, joka ei tuota pelkkää hyvää mieltä, vaan tulosta. Sidotaan siis kustannukset suoraan liiketoimintasi kasvuun ja henkilöstösi osaamiseen.

Tarjoamme tarpeisiisi räätälöityjä valmennuspalveluja erityisesti seuraavissa kokonaisuuksissa:

MYYNTI

Voisiko asiakaspalvelunne tuottaa merkittävän määrän kauppaa? Onko nykyinen kauppamääränne jumahtanut paikalleen?

MOTIVAATIO

Käykö henkilökuntanne töissä saadakseen palkkaa vai toteuttaakseen itseään?

LEADERSHIP

Törni, Kennedy, Mandela, Lincoln, King, Gandhi, Ford, Patton ja Caesar voivat työskennellä sinunkin organisaatiossasi.

Kasvua?

Nimi
Yritys
Sähköposti
Puhelin
Paikkakunta
Asia
Viesti