Yritys

 

Alkuvuodesta 2015 kolme pitkän linjan myynnin tekijää heräsi miettimään, miksi Suomen puhelinmyynnin sceneä tuntuvat vaivaavan ongelmat samoissa asioissa yrityksen koosta riippumatta: palkkamallit, esimiehet, tuotteet, byrokratia, tyhjät lupaukset, laatu, jäykkyys, materiaalit, jne… Itse olennainen tuntui hautautuneen näkymättömiin. Päätimme hoitaa asian kuntoon ja nostaa myynnin takaisin oikealle paikalleen.

Tiimimme omaa yli 20 vuoden kokemuksen erilaisista myyntiprojekteista, niin pörssiyhtiöille kuin pienemmillekkin toimijoille. Matkan varrelta osaamista on karttunut lähes kaikista telemarkkinointikentän tuotteista aina perinteisistä medioista monimutkaisiin palvelukokonaisuuksiin.

Toimimme yhä niiden arvojen ja periaatteiden mukaisesti, jotka aikanaan liiketoimintasuunnitelmaan kirjasimme.

ESIMERKKI

Jokaisella Salamalaisella on positiosta riippumatta valmius ja tahto tarvittaessa näyttää esimerkkiä toisille.

IHMISET ENNEN PROSESSEJA

Prosessit ovat työkaluja helpottamaan ihmisten työskentelyä, ei toisinpäin.

RAHA

Yhtiö tarjoaa jokaiselle työntekijälleen suoran mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoonsa ja tätä kautta elämänlaatuunsa.

TYÖILMAPIIRI

Hyvällä työpaikalla ei pelkästään tienaa hyvin. Sinne on mukava tulla ja sieltä on mukava lähteä.

 

Tiimi


 

Jesse Karhu
TOIMITUSJOHTAJA

Tutustuessaan puhelinmyyntiin vuosituhannen vaihteessa jäi Karhu koukkuun helppoon rahaan ja hyvään tunnelmaan. Erilaisissa myynti, toimisto-, aluepäällikkö ja asiantuntija tehtävissä rahan perässä juostessaan on elämä kuljettanut hänet pohjoisen ja etelän kautta takaisin Savon sydämeen. Vapaa-ajallaan Karhu harrastaa moottoripyöriä ja populaariakulttuuria. Mottonaan hän lainaa Heinz Guderania: “Ei ole epätoivoisia tilanteita, on vain epätoivoisia ihmisiä”.

Sami Iljuskin
VARATOIMITUSJOHTAJA

Kainuun korvesta Jyväskylään muuttanut Sami ei etsinnöistä huolimatta oman alansa töitä löytänyt ja päätyi hän 2006 kokeilemaan paljon parjattua puhelinmyyntiä. Ensimmäisestä kaupasta syntyneestä riippuvuussuhteestaan myyntiin hän ei ole päässyt eroon vielä tänäkään päivänä. Erilaisissa esimiestehtävissä Suomea kiertänyt Sami palasi synnyinkaupunkiinsa Savon sydämeen toteuttamaan unelmaansa. Vapaa aikansa tämä nörtti kuluttaa playstationin, lenkkeilyn ja hyvien ystävien parissa.

jesse.karhu(at)salamagroup.fi

sami.iljuskin(at)salamagroup.fi

Ota yhteyttä!

Nimi
Yritys
Sähköposti
Puhelin
Paikkakunta
Asia
Viesti