Töihin Salamalle?

 

Etsitkö vakituista työpaikkaa menestyvästä yrityksestä? Tarvitsetko osa-aikaista työtä joustavilla työajoilla opiskelujen oheen tai muuten? Oletko nykyinen myynnin osaaja tai haluat palavasti sellaiseksi? Haluatko kilpailuttaa palkkasi?

Palkkaamme ajoittain tiimiimme uusia myyntihenkisiä persoonia. Salamalaisten työtehtävät koostuvat erilaisten myyntiprojektien toteutuksesta puhelimitse. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti aamuvuorossa 7-8 tunnin työpäivissä. Osa-aikaiset myyjämme työskentelevät yleensä ilta-vuorossa, näin myös kokopäiväisillä työntekijöillämme on mahdollisuus työskennellä iltaisin.

Työntekijöillemme maksamme asiaan kuuluvan saman tuntipalkan ilman erityisehtoja työsuhteen alusta aina viimeiseen työpäivään saakka. Alalle tyypillisesti Salamalaiset ansaitsevat tuntipalkkansa päälle tulossidonnaisia bonuksia mahdollistaen myynnin ammattilaisille kuuluvan tulotason.

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä rekrytointiimme liittyen:

Täytä työhakemus täältä. Soitamme sinulle ja kutsumme sinut työhaastatteluun.
Ei. Tilanteesta riippuen aiempi kokemus voidaan katsoa eduksi. Koulutamme kaikki työntekijämme alusta asti samoista lähtökohdista.
Voit. Olemme sinuun yhteydessä kun paikkoja aukenee.
Maksamme kaikille työntekijöillemme samaa kiinteää tuntipalkkaa riippumatta työsuhteesi kestosta tai tuloksistasi. Tuntipalkan päälle maksamme selkeän bonuksen jokaisesta tuottamastasi kaupasta. Tarkat summat selviävät työhaastattelussa. Kokoaikaisten työntekijöidemme keskituntiansio helmikuussa oli 15,18€/h.
Ei ole, eikä tarvitse. Jokainen ahkera ja oikein asennoitunut pärjää meillä. Usein “hiljaisemmat” persoonat menestyvät jopa paremmin kuin “moottoriturvat”.
On. Kaikki esimiehemme ovat aloittaneet myynnistä.
Emme. Mielestämme jokaisella on oikeus neuvotella itse oma palkkansa ja työtehtonsa. Työntekijöidemme keskituntiansio on reilusti suurempi kuin useimpien TES:n määrittämä peruspalkka.
Työsuhteen päättymisen jälkeiset kilpailukiellot ovat juridisesti päteviä vain vaativissa johto- ja asiantuntijatehtävissä. Laita siis hakemusta sisään.
Ei ole. Palkka maksetaan, kun työ on tehty. Maksamme palkan rahana tilille. Työnantajan “lahjoittamat” tavarat ovat veronalaista tuloa.
Voimme. Asenne ratkaisee. Luonnollisesti odotamme joustoa myös toiseen suuntaan.
Voit. Lisää kesätyöpaikoista löydät täältä.
Valitettavasti suuri osa alan yrityksistä myy huonoja tuotteita huonolla komissiolla, jolloin myös työtekijän palkka on huono. Huono palkka johtaa huonoon työilmapiiriin. Kannattaa katsoa millaiseen paperiin nimensä laittaa.
Näemme palkan henkilökohtaisena asiana. Ilmoittaa voi mitä haluaa, totuus selviää työsopimuksessa. Maksamme minkä lupaamme, ilman reunaehtoja.
Työntekijöidemme keski-ikä on hieman yli 20 vuotta. Meillä työskentelee niin miehiä kuin naisia. Kaikkia yhdistävä nimittäjä on halu menestyä.
Meillä on suoritettu useampikin koulun harjoittelujakso erilaisiin tehtäviin liittyen. Ajoittain myös oppisopimuspaikkoja on auki.
Tämä riippuu työhaastattelusta. Jos olet terve, ennakkoluuloton, ja motivoitunut, ovat mahdollisuutesi ihan hyvät.

Työtä vailla?

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Etunimi (*)
Sukunimi (*)
Sähköposti (*)
Puhelin (*)
Ikä (*)
Paikkakunta (*)
Millaista työtä haet (*)
Työtilanne (*)
Mistä kuulit meistä? (*)
Työkokemus (ei pakollinen)
Hakemukseni (*)