Myyntineuvottelija

Palkkaamme kolme myyntineuvottelijaa kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat energiaratkaisuiden myynnistä kuluttajasektorille puhelimitse. Tuotteillemme on aitoa kysyntää ja ne tarjoavat rahallista hyötyä asiakkaille. (http://www.europeanenergygroup.com). Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti aamuvuorossa 9-16. Tilanteen mukaan voimme tarjota mahdollisuutta myös iltavuoroihin.

Yrityksenä uskallamme väittää poikkeavamme alan muista toimijoista monessakin suhteessa.

Maksamme koko henkilökunnallemme samaa kiinteää tuntipalkkaa koeajalta alkaen. Tuntipalkan päälle maksamme selkeää tulospalkkiota jokaisesta kaupasta ilman monimutkaisia pistejärjestelmiä tai erityisehtoja. Lokakuussa työntekijöidemme keskimääräinen tuntiansio oli 15,05 eur / h.

Tiimimme omaa mittavan kokemuksen erilaisista myynnin tehtävistä. Käytännössä siis koko organisaatiomme johtajia myöten on mukana tekemässä ja tukemassa tulostasi. Tiedämme, mitä puhelimeen pitää sanoa ja osaamme opettaa sen sinullekin.

Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö meillä olisi rentoa. Kokemuksesta tiedämme hyvän työsuhteen rakentuvan vastavuoroiseen ymmärrykseen ja jokaisen työntekijän huomiointiin yksilönä. Meillä saa olla oma itsensä.

Hyvän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkkauksen ja erinomaisten tuotteiden lisäksi tarjoamme käyttöösi viihtyisät työtilat kattohuoneistossa Kallavesi-näkymällä, sekä täyden kuntosaliedun.

Sinulta odotamme:

* Mielenkiintoa myyntityöhön ja siinä kehittymiseen
* Kykyä työskennellä tiimissä ja sitoutua projekteihin
* Halua menestyä ja tienata vähintään 3000€/kk
* Hyvää suomen kielen taitoa
* Normaaleja ATK-taitoja

Tulemme vuoden alussa laajentamaan toimintaamme. Täten sinulla on myös kykyjesi mukaan mahdollisuus edetä yrityksessämme asiantuntija- tai esimiestehtäviin.

Jos tunnistit itsesi ja etsit hyvää työpaikkaa menestyvässä yrityksessä rennossa ilmapiirissä hyvällä palkalla, täytä työhakemus täältä:

http://salamagroup.fi/rekrytointi/

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 13.00-15.00 Sami Iljuskin, puh. 050 326 8413